Job / ansøgninger

People

Hos DAVINCI er vi altid interesserede i kvalificerede og engagerede medarbejdere, og du er velkommen til at sende os dit CV og en uopfordret ansøgning. Vi arbejder også gerne sammen med studerende omkring projekter og praktikperioder.

Hos DAVINCI kan vi tilbyde:
Et attraktivt og uformelt arbejdsklima med masser af udfordringer og muligheder for personlig og faglig udvikling i et internationalt miljø, hvor godt humør og en sjov hverdag vægtes højt. Du vil gennem en proaktiv indsats få stor indflydelse på firmaets og din egen fremtid. Der er tale om et selvstændigt, ansvarsfuldt og udfordrende job, i en virksomhed i stærk vækst og med et betydeligt potentiale.

Der er gode personaleforhold såsom en velfungerende personaleforening, attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, fri telefon og betalt bredbånd. DAVINCI development har til huse i moderne og lyse lokaler, hvor kontorfaciliteter og teknisk udstyr er i absolut topklasse.

Hos DAVINCI arbejder vi med vores værdier, som er: Kunde – og medarbejdertilfredshed, effektivitet, teamwork og engagement.

Hvis du kan genkende dig selv i disse værdier, så er du måske den rette kandidat.