Engineering

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

3D konstruktion

Vi er specialister i 3D modellering og CAD konstruktion
Vi har stor erfaring inden for 3D konstruktion og har fokus på kvalitet, gennemløbstid, omkostninger og design for manufacturing. Vi løser konstruktionsopgaver for en række forskellige brancher og har ingeniører med speciale inden for både små, tekniske plastemner, maskinkonstruktion og store metalkonstruktioner. DAVINCIs mangeårige erfaring og knowhow, samt vores opdaterede viden om nye materialer og processer sikrer kort udviklingstid, lave omkostninger og gode tekniske løsninger.

Vi arbejder i det nyeste og gængse CAD software, så vores konsulenter kan indgå direkte i jeres udviklingsproces og løse opgaven i det CAD system, der passer jer.

DAVINCI udfører 3D konstruktion af b.la.:

  • Mekanisk konstruktion
  • Maskinkonstruktion
  • Emnekonstruktion
  • Mekanismedesign
  • Reverse engineering
  • Konstruktion med udgangspunkt i materialeegenskaber

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere