Engineering

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Konceptudvikling

Udvikling og visualisering af koncepter

Hos DAVINCI kan vi tage del i din konceptudviklingsfase og hjælpe med idégenerering, afklaring og specificering af dit koncept. Vi bruger forskellige metoder til at visualisere konceptet og skabe det rette grundlag for beslutninger om det videre design. Vi laver konceptudvikling som et enkeltstående projekt eller som del af en større udviklingsopgave.

DAVINCI udfører:

  • Idé- og konceptudvikling
  • Behovsafklaring
  • Kravspecifikation
  • Brugerinterface
  • Håndskitser, simple 3D CAD modeller, 3D print til test af koncept

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere