Om DAVINCI

Kontakt

Hvem er DAVINCI 3D

DAVINCI 3D er et komplet udviklingsfirma, som professionelt og effektivt løser produktudviklingsopgaver fra koncept til færdigt produkt.

Vi er specialister inden for 3D print, HP 3D printere og engineering og indgår både i komplette projekter samt delprojekter. Vores ingeniører arbejder enten fra DAVINCI’s kontor eller som integrerede medarbejdere i udviklingsteamet hos kunden. DAVINCI 3D garanterer således høj kvalitet og dokumenterede processer i alt, hvad vi laver. Vi har hovedkontor i Billund, men vi kan være tæt på kunderne i hele landet.

Member of:

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere