Om os

Kontakt

Samarbejdsmodel

Hos DAVINCI 3D lægger vi vægt på at etablere et tæt samarbejde med vores kunder, der resulterer i et fortroligt og integreret partnerskab. Vi tilknytter faste kontaktpersoner / konsulenter, der arbejder med den største fortrolighed og sikkerhed omkring kundernes projekter og data.

DAVINCI tilbyder følgende samarbejdsmodeller:

  • Ingeniørydelser hos kunden – vi indgår som en integreret del af udviklingsteamet hos kunden
  • Ingeniørydelser hos DAVINCI – vi løser kundens projekt fra DAVINCI kontoret i Billund
  • Leverandør af 3D print – vi printer emner på bestilling eller som del af et udviklingsprojekt
  • Totalleverandør – vi leverer komplette løsninger fra koncept til færdig produkt

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere