3D Print

Kontakt

Helle Jensen

3D print ordrer
Bogholder

Hvad er 3D print?

3D print er fremstilling af emner i forskellige materialer direkte fra en 3D fil. Metoden giver dig en prototype eller et prøveemne i hånden inden for kort tid og er dermed optimal til test af designidéer eller funktionalitet undervejs i dit udviklingsforløb. Metoden kaldes også Additive Manufacturing, Rapid Prototyping eller RPT. I Rapid Manufacturing bruges 3D print-teknologien til, at producere emner til slutbrugeren og emnet fremstilles således direkte fra CAD parten uden værktøjsomkostninger. Rapid manufacturing er ideelt til små serier og komplicerede emner

3D printede prototyper kan med fordel anvendes som et led i produktudviklingen for at opnå et mere effektivt forløb og reducere udviklingstiden og time to market. Anvendelsen af prototyper er desuden med til at sikre bedre produkter og mindske behovet for prototype værktøjer og værktøjs ændringer.

DAVINCI er førende på markedet for 3D print og råder over en stor og højteknologisk maskinpark. Vi tilbyder hele paletten af prototyper lige fra små detaljerede emner til store præsentationsmodeller. DAVINCI leverer både enkelte prototyper samt større produktionsserier.

DAVINCI tilbyder følgende indenfor 3D print

  • Prototyper i flere plasttyper
  • Flerkomponent modeller
  • 1:1 eller skalamodel
  • Finish og maling af modeller
  • Skuemodeller eller funktionsmodeller til test
 

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

DAVINCI har en stor og højteknologisk maskinpark og tilbyder 3D print ved brug af flere forskellige teknologier. Klik på de enkelte teknologier for uddybende infomation.