Vision, mission & værdier

Davinci 3D Print - Billund

DAVINCI 3D – Partner til effektiv produktudvikling

Vision

DAVINCI 3D vil gennem innovative og elegante løsninger være den mest attraktive partner indenfor produktudvikling, således at vores kunder kommer hurtigere på markedet med bedre produkter.

Mission

Ved at deltage i nationale og internationale udviklingsprojekter vil DAVINCI skærpe medarbejdernes kreativitet og tekniske færdigheder, samt tiltrække engagerede, innovative og teknisk velfunderede medarbejdere. Vi vil til stadighed styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Værdier

Hos DAVINCI er det vigtigt, at alle kunder får en positiv oplevelse, når de er i kontakt med os. Derfor sætter vi en dyd i, at kunden mødes med gensidig tillid og respekt af vores medarbejdere. Omgangstonen både internt og eksternt er uformel og venskabelig, og vi tilstræber at møde vores kunder på deres præmisser. Da vi arbejder med produktudvikling, er alle medarbejdere professionelle i behandlingen af enhver opgave.