Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Aarhus afdelingen flytter i større lokaler

Pladsen er trang og vi flytter

Der er sket rigtig meget i vores Aarhus afdeling og allerede 1 år efter etableringen af Engineering afdelingen er lokalerne blevet for små. Vi er nu på 8 medarbejdere og pladsen er trang, vi ser derfor frem til at flytte i større lokaler, hvor der er plads til både eksisterende og nye medarbejdere. Det nye kontor er på samme adresse, dog flytter vi fra 6. sal til 7. sal. Vi glæder os meget til at tage det nye kontor i brug efter sommerferien.

DAVINCI Aarhus new office_2Aarhus-afdeling_2048

 

 

 

 

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere