Andre nyheder

Kontakt

TAK FOR BESØGET H.M. DRONNING MARGRETHE

Deres Majestæt Dronning Margrethe,

De har været en dygtig og kompetent regent. De har med Deres store viden indenfor det kulturelle og ikke mindst kreative felt været en fantastisk god ambassadør for Danmark. Da jeg hørte Deres nytårstale, tænkte jeg, at det var godt set og den helt rigtige beslutning både for Dem selv, og ved at give Deres søn H.K.H. Kronprins Frederik en god overdragelse. Det er godt set af Dem!

REGENTBESØGET DEN 3. SEPTEMBER 2012

Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at takke Dem for Deres besøg ved DAVINCI den 3. september 2012. Oprindeligt var det jo faktisk H.K.H. Prins Henrik, der skulle besøge os, men så fik jeg besked om, at De besluttede Dem selv for at overtage besøget ved DAVINCI efter at have set at DAVINCI er et kreativt og teknologisk udviklingsfirma.

Da Krone 1 kørte ind på vores parkeringsplads, rejste hårene sig i nakken af spænding. At fremvise virksomheden for Hendes majestæt, var en helt speciel oplevelse, som jeg aldrig glemmer. Tak for Deres interesse, nærvær og velovervejede spørgsmål, der gav mig mulighed for at fortælle om min passion. Jeg var imponeret over Deres viden indenfor feltet og tilegnede mig yderligere respekt for Dem den dag.

Tak for 52 flotte år.

 

Ole Lykke Jensen, Adm. direktør, DAVINCI 3D A/S