Andre nyheder

Kontakt

DAVINCI development A/S bliver dansk forhandler af ny banebrydende HP 3D printer

DAVINCI development A/S er netop blevet forhandler af HP’s nye, spændende Jet Fusion 3D printere.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=G-DnhVoSHJk&width=400&height=250[/embedyt]
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=XeTdo-w6Qx8&width=400&height=250[/embedyt]

Hos DAVINCI har man siden 2002, som en af Skandinaviens største underleverandører af 3D print ydelser, anvendt 3D print til både eksterne og interne opgaver. Fremover skal den store mængde viden, og de mange års erfaring med 3D print, anvendes til at hjælpe danske virksomheder med implementering af 3D printere in-house.

”Vi har gennem længere tid overvejet om der kunne opnås en mærkbar synergieffekt, ved både at tilbyde 3D print som underleverandør, og samtidigt være forhandlere af 3D printere. Det er vi overbeviste om at vi kan med HP’s nye og revolutionerende Jet Fusion 3D teknologi” udtaler direktør Ole L. Jensen, og fortsætter: ”Vi har naturligvis spurgt os selv om det giver mening både at være underleverandør af 3D print ydelser, og samtidigt forhandle 3D printere. Det går særdeles stærkt i øjeblikket indenfor 3D print verdenen. Vi har travlt i vores 3D print afdelinger i Billund og Skovlunde(CPH), og vi oplever samtidigt at flere og flere virksomheder ønsker at tage 3D print teknologien til sig som et decideret produktionsredskab. DAVINCI anvender i dag syv forskellige 3D print teknologier, som alle på hver sin måde er relevante. Når vi taler om deciderede produktionsmaskiner, er SLS teknologien generelt den mest anvendte.
Netop her kommer HP på banen med et spændende, konkurrerende alternativ i form af Jet Fusion 3D teknologien, som uden tvivl vil ændre den verden vi kender.
Hos både HP og DAVINCI er alle overbeviste om, at vi med vores meget store erfaring på området, professionelt og seriøst kan bistå ved implementering af de nye 3D print muligheder, og samtidigt tilbyde kunderne uovertruffen support. Vi ved præcis hvad der kræves for at tingene går op i en højere enhed!

Alle er velkomne til at kontakte vores salgsafdeling for en snak om mulighederne, og vi inviterer gerne indenfor til en demonstration af mulighederne med 3D print”

 

HP Jet Fusion 3D teknologien har mange fordele i forhold til sammenlignelige eksisterende teknologier.   Med HP Jet Fusion 3D teknologien er det på kortere tid muligt at producere stærkere og mere præcise emner. Det er allerede på nuværende tidspunkt muligt at opnå besparelser på op til 50 % sammenlignet med den direkte konkurrerende SLS teknologi, som i dag er en af de mest anvendte 3D print teknologier. Besparelsen vil kunne øges efterhånden som nye materialer og materialeleverandører udvikler muligheder, som ikke før har været tilgængelige. Hvor 3D print hidtil oftest har været anvendt til prototyper, skuemodeller og produktion af små seriestørrelser, rykker HP Jet Fusion 3D altså markant ved anvendelsesmulighederne for 3D print, i form af størrelsen på produktionsserier, der bliver økonomisk rentable at producere.
Samtidigt er det målet på både kort og lang sigt, at tage en stor del af markedet for sprøjtestøbning af små og mellemstore serier.

En vigtig styrke ved HP’s nye Jet Fusion 3D teknologi er, at materialeleverandører samarbejder med HP via en unik og åben platform, der sammen med HP’s ’fusion agent’ vil sikre at flere og nye materiale-leverandører kan udvikle og levere konkurrencedygtige certificerede materialer til HP’s 3D printere.
HP’s Jet Fusion 3D teknologi baner vejen for nogle hidtil usete muligheder på materialesiden. Teknologien gør det muligt at udvikle materialer med elektriske egenskaber, transparens, forskellige stivheder, overfladestrukturer, og med multifarver, samt en kombination af disse egenskaber.

Udover at være forhandler af HP’s banebrydende Jet Fusion 3D printere er DAVINCI en komplet udviklings-virksomhed, som indenfor en lang række brancher professionelt og effektivt løser produktudviklingsopgaver fra koncept til færdigt produkt.

DAVINCI er specialister inden for 3D print, produktudvikling og ingeniørarbejde, og indgår både i komplette projekter samt delprojekter. Ingeniørerne arbejder enten fra et af DAVINCI’s kontorer eller som integrerede medarbejdere i udviklingsteams hos kunderne. DAVINCI development er ISO 9001 certificeret inden for alle forretningsområder og garanterer således høj kvalitet og dokumenterede processer. Med hovedkontor i Billund, og med afdelinger i Skovlunde(CPH), Aarhus og Sønderborg er DAVINCI tæt på kunderne i hele landet.

 

Kontaktpersoner: Ole Lykke Jensen, direktør (+45 40167037) / Søren Andersen, salgschef (+45 22328161)

 

HP Jet Fusion 3D 4200 / 3200 Printer