Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

DAVINCI stærk på Flow Simulering

DAVINCI har stærke kompetencer inden for Flow Simulering og vi understøtter nu de færdigheder ved, at tilføje CFD-programmet SolidWorks Flow Simulation til vores CAD software licenser. Vi kan med dette analyseværktøj lave flow-simulering af luftarter og væsker. Det er muligt at simulere gas- og væskegennemstrømninger og varmeoverførsler i både fast, flydende og gasform. Eksempler på anvendelser kunne være:

  • Blanding af forskellige væsker i et lukket system.
  • Varmetransmission og afkøling af elektronik i et kabinet.
  • Luftstrømning på yderside af biler og fly.
  • Flow i turbiner og andet med roterende dele.

Flow Simulation_01

Flow Simulation_03 Flow Simulation_02

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere