Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Ny kollegaer til afdelingerne i Billund og Aarhus

DAVINCI development A/S har ansat John Lind til stillingen Project Manager and Risk Assessment i Billund afdelingen. John har tidligere været tilknyttet LEGO i sammenlagt 17 år, og har derudover været ved Oce Denmark, Devi, BB electronics og senest Louis Poulsen Lighting. Han er uddannet elektronikteknikker fra Københavns Universitet.

DAVINCI development A/S har også ansat Rune Brøgger Lorenzen som R&D ingeniør i Aarhus afdelingen. Rune er uddannet maskiningeniør ved Aarhus Universitet.

Simon Aagaard Timm er ligeledes ansat som R&D ingeniør i Aarhus afdelingen. Simon, som har færdiggjort sin uddannelse som maskiningeniør ved Aarhus Universitet i januar, har siden august 2015 været i praktikforløb og har efterfølgende haft studiejob i DAVINCI.

Vi byder vores nye kollegaer velkommen hos DAVINCI.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere