Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Nye ansigter hos DAVINCI development A/S

Vi kan hos DAVINCI igen sige velkommen til nye medarbejdere.

Vi har per 19. januar 2015 ansat Daniel Wittendorff Larsen som udviklingsingeniør til afdelingen i Aarhus. Daniel er uddannet civilingeniør i konstruktionsteknik Aarhus Universitet. Daniel har erfaring med udvikling, konstruktion og FE analyser fra tidligere projekter bl.a. hos Dong Energy.

Så har vi ansat Luca Fortuna som udviklingsingeniør til hovedkontoret i Billund. Luca startede den 26. januar 2015 og er nyuddannet diplomingeniør i konstruktionsteknik fra Via University College, Horsens. Luca har erfaring med udvikling, konstruktion og FE analyser fra afgangsprojekt hos DAVINCI development.

Martin Kronborg Laursen er per 26. januar ansat som mekanisk udviklingsingeniør til afdelingen i Sønderborg. Martin kommer fra en stilling som udviklingsingeniør hos BEMA A/S. Martin kommer med en håndværksmæssig baggrund og 11 års erfaring indenfor konstruktion.

Vi byder vores nye kollegaer velkommen.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere