Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Styrker kompetencer indenfor beregning og FEA

DAVINCI har stærke kompetencer indenfor beregning og FEA. Vi har med anskaffelsen af KISSsoft beregningssoftware styrket vores kompetencer til komplicerede tandhjulsberegninger indenfor tung maskinkonstruktion, vindindustri og mekanisme design.

Vi kan beregne alle gængse tandhjul og transmissioner såsom lige/skråt fortandet, planetgear og enkle tandhjul. Vi kan eksportere tandhjulene til gængse CAD formater såsom .stp, .iges mfl. inklusiv korrekt evolvente fortanding og evt. korrektioner som du måtte ønske.

Første kundeopgave løst vha. tandhjulsberegningssoftwaren er netop afleveret i programmet med vellykket resultat – vi kan også hjælpe dig.

DAVINCI tandhjulsberegning

 

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere