Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Velkommen til nye kollegaer

Jesper Boje Nielsen
Jesper Boje Nielsen

DAVINCI har pr. 1. oktober ansat Jesper Boje Nielsen som projektleder og R&D Engineer til afdelingen i Billund. Jesper har tidligere arbejdet som afdelingsleder hos Ingeniør-konsulentvirksomhed og er uddannet maskiningeniør, B.Sc. ME fra Ingeniørhøjskolen i Århus og HD i Business Administration i økonomi, Århus BBS. Jesper har mere end 11 års erfaring med ledelse og maskinteknik fra b.la. HWAM A / S, Grundfos og Starco Europe srl, Italien.

 

 

 

Tim Sørensen
Tim Sørensen

Tim Sørensen er ansat som udviklingsingeniør i Billund. Tim havde sin første dag den 1. oktober 2015. Tim er uddannet med en bachelor i Integreret Design ingeniør ved Syddansk Universitet. Tim har tidligere arbejdet som Senior Consultant hos Alumeco A / S. Han har 3 års erfaring i design og dokumentation.

 

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere