Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

DAVINCI DEVELOPMENT PÅ HI-MESSEN – STAND K8258

HI-MESSEN VENTER LIGE OM HJØRNET

Kom og mød DAVINCI development på HI-messen i Messecenter Herning fra den 3.– 5. oktober, hvor vi fremviser 3D printede prototyper fra HP’s nye og banebrydende 3D printer, og hvor vi fortæller om teknologiens mange muligheder. På standen kan du tilmed se og høre om det spændende kompositprojekt med Danish Thunder Championship, hvor DAVINCI udviklede karrosserier til motorsportsserien DTC.

BANEBRYDENDE 3D PRINT TEKNOLOGI FRA HP

DAVINCI development er blevet dansk forhandler af den nye og yderst effektive 3D printer fra HP. Med denne banebrydende teknologi kan man 3D printe både prototyper og færdige produktionsemner i større serier, hurtigere og billigere end nogensinde før. Kom og se 3D printede prototyper, samt hør om mulighederne på stand K8258.

3D printe HP prototype
3D printet HP prototype

3D printet HP prototype
3D printet HP prototype

KOMPOSITPROJEKT DANISH THUNDER CHAMPIONSHIP

DAVINCI har udviklet karrosserier til dette års DTC-serie, på baggrund af high-end sportscoupeer. Kom og oplev en DTC bil med DAVINCIs design, og hør om det spændende komposit projekt på stand K8258.

FRI-BILLET TIL HI-MESSEN

Et besøg på HI-Messen er ganske gratis.
Klik og hent gratis billet.

 

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere