Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

DAVINCI har udvidet kapaciteten med endnu en SLA 3D printer

DAVINCI 3D A/S oplever en stigende efterspørgsel på SLA og har derfor udvidet kapaciteten til tre SLA 3D printere. Den nye SLA printer er en ProJet 6000 fra 3D Systems med et byggevolumen på (XYZ) 250 mm x 250 mm x 50 mm. Der kan nu bestilles emner i materialet Accura Xtreme. Emner, der printes i dette materiale, er gennemfarvet grå og har egenskaber, som kan sammenlignes med polypropylen og ABS.

Egenskaber for Accura Xtreme:

• Høj slagstyrke

• Formstabil

• Høj brudstyrke

• God til komplicerede samlinger

• God til snaplåse

• Ideel som masteremne til vakuumformning

Vi er klar til at betjene jer, og håber, at I vil tage godt imod de nye muligheder, som vi kan tilbyde med vores ProJet 6000.

 

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere