Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

HP LANCERER 3D FARVEPRINTER

3D PRINT I HVID ELLER FARVER

DAVINCI 3D A/S er HP Certified Partner, og er dermed forhandler af den nye banebrydende HP Jet Fusion 3D printer og kommende 3D printere som udvikles af HP.

Som noget nyt lancerer HP en 3D printer der kan printe farvede emner og en der kan printe hvide emner – printerserien har betegnelsen: HP JET FUSION 500/300 SERIES. Printeren der printer hvide emner forventes at kunne leveres fra februar 2019 og farveprinteren forventes at kunne leveres fra maj 2019.

Se videoen her:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Ftu0ZKCSnBs[/embedyt]

 

Læs mere om de tekniske data her – tryk på linket: HP Jet Fusion 500_300 series

Læs også mere på HP´s officielle hjemmeside – tryk på linket: http://www8.hp.com/us/en/printers/3d-printers/3dcolorprint.html

Ønsker du at drøfte mulighederne omkring de nye 3D printere så kontakt:
Søren Ølholm Larsen telefon nr. 51 27 21 63 eller på mail sol@davinci.dk

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere