Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Ny kollega i Skovlunde afdelingen

jens-g_p

DAVINCI development A/S har pr. 8. August 2016 ansat Jens Paszkiewicz som mekanisk udviklingsingeniør hos afdelingen i Skovlunde. Jens er uddannet maskiningeniør B.Sc. M.E. fra DTU og har 7 års erfaring med mekanisk design, udvikling og produktion. Han kommer fra en stilling i marine industrien, hvor han bl.a. har udviklet specialdesignede gearkasser, propeller samt thrustere til både.

Vi byder Jens velkommen hos DAVINCI.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere