Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Er din produktion sikret fremtidens efterspørgsel?

Flere virksomheder mærker et øget pres fra kunder, der ønsker hurtigere leverancer og bedre priser. DAVINCI deltager i DANISH MANFACTURING der netop har fokus på, hvordan man sikrer fremtidens efterspørgsel og opretholder den nuværende konkurrencekraft.

At kunne sikre fremtidens efterspørgsel og opretholde konkurrencekraft er ikke alene et spørgsmål om, at omstille produktionen, men i høj grad et spørgsmål om innovativ produkt– og procesudvikling, og der kan DAVINCI hjælpe dig.

Du har en unik mulighed for at komme på virksomhedsbesøg hos DAVINCI development A/S, hvor vi vil vise dig fremtidens muligheder inden for Rapid/Additive manufacturing med 3D print.

Efter virksomhedsbesøget fortsættes der i Herning med ”Konference om fremtidens udvikling i produktionsindustrien”

Vi vil være tilstede på konferencen, hvor der vil være rig lejlighed til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i fremtidige udviklingsopgaver.

Arrangementet er afhold og det var en stort succes – på gensyn.

Ved spørgsmål kontakt Flemming M. Sørensen
fs@erhvervsraadet.dk eller tlf. 2129 4616

DANISH MANUFACTURING Konferencen
Konferrencen DANISH MANUFACTURING – hvordan sikrer vi fremtidens efterspørgsel og opretholder konkurrencekraften?

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere