Andre nyheder

Kontakt

Nye ansigter hos DAVINCI development A/S

Vi kan hos DAVINCI igen sige velkommen til nye medarbejdere.

NLC_250x250Nicolai L. Christensen er ansat som udviklingsingeniør til hovedkontoret i Billund. Nicolai starter den 2. februar og er nyuddannet diplomingeniør i konstruktionsteknik fra Via University College, Horsens. Nicolai har erfaring med udvikling, konstruktion og FE analyser fra DAVINCI development som praktikant og studiejobber.

 

 

 

KHO_250x250Kristian Hede Olesen er ansat som udviklingsingeniør i Århus afdelingen. Kristian har sin første dag på 17 februar 2015. Han er for nylig uddannet med en bachelor i maskinteknik på Aalborg Universitet i Esbjerg. Kristian har erfaring med udvikling, konstruktion og FE analyser fra hans bachelorprojekt på Steeltank.

 

 

 
NO_250x250Niels Olsen er ansat som udviklingsingeniør i Århus afdelingen. Niels har haft sin første dag 2. februar 2015. Han er uddannet med en bachelor i maskinteknik ved Aarhus University School of Engineering. Niels har tidligere arbejdet som Senior Consultant hos rådgivende ingeniørhus og som teknisk projektingeniør hos Vestas Aircoil A/S. Han har 15 års erfaring i udvikling, design, FEM og dokumentation.