Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Nye ansigter hos DAVINCI development A/S

Vi kan hos DAVINCI igen sige velkommen til nye medarbejdere.

NLC_250x250Nicolai L. Christensen er ansat som udviklingsingeniør til hovedkontoret i Billund. Nicolai starter den 2. februar og er nyuddannet diplomingeniør i konstruktionsteknik fra Via University College, Horsens. Nicolai har erfaring med udvikling, konstruktion og FE analyser fra DAVINCI development som praktikant og studiejobber.

 

 

 

KHO_250x250Kristian Hede Olesen er ansat som udviklingsingeniør i Århus afdelingen. Kristian har sin første dag på 17 februar 2015. Han er for nylig uddannet med en bachelor i maskinteknik på Aalborg Universitet i Esbjerg. Kristian har erfaring med udvikling, konstruktion og FE analyser fra hans bachelorprojekt på Steeltank.

 

 

 
NO_250x250Niels Olsen er ansat som udviklingsingeniør i Århus afdelingen. Niels har haft sin første dag 2. februar 2015. Han er uddannet med en bachelor i maskinteknik ved Aarhus University School of Engineering. Niels har tidligere arbejdet som Senior Consultant hos rådgivende ingeniørhus og som teknisk projektingeniør hos Vestas Aircoil A/S. Han har 15 års erfaring i udvikling, design, FEM og dokumentation.

 

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere