Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Nye ansigter hos DAVINCI development A/S

Vi kan hos DAVINCI igen sige velkommen til nye medarbejdere.

TH_250x250Tina Holm er ansat som teknisk designer til hovedkontoret i Billund. Tina havde første arbejdsdag den 2. marts 2015, hun kommer fra en stilling som teknisk designer hos Danfoss i Kolding. Tina har erfaring med SAP, undervisning, konstruktion, dokumentation og certificering inden for det mekaniske område samt diverse godkendelsesmyndigheder.

 

 

 

MMP_250x250Martin Majdall Petersen som mekanisk udviklingsingeniør til afdelingen i Aarhus. Martin kommer fra en stilling som Senior R&D konsulent, og er uddannet designingeniør M.Sc. M. E. fra Aalborg Universitet. Martin har 10 års erfaring dels fra konsulentbranchen, Novo Nordisk og GN ReSound med udvikling af koncepter, mekaniske konstruktioner og apparater bl.a. indenfor mediko og elektronik industrien. Martin havde første arbejdsdag mandag den 2. marts.

 

 

 

LH_250x250Leif Hansen som mekanisk udviklingsingeniør til afdelingen i Skovlunde. Leif kommer fra en stilling som mekanisk udviklingsingeniør hos Contex Scanning Technology A/S, og er uddannet maskiningeniør B.Sc. M. E. fra Københavns Teknikum. Leif har 29 års erfaring med konstruktion. Design og integreret produktudvikling m.m. fra 5 produktionsvirksomheder herunder Niros Communications A/S, Heto-Holten A/S og Louis Poulsen. Leif havde første arbejdsdag mandag den 2. marts.

 

 

Vi byder vores nye kollegaer velkommen.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere