Andre nyheder

Kontakt

Nytårshilsen

DAVINCI nytårshilsen

GODT
NYTÅR

Det har været et udfordrende, men

 givende år og vi ser frem mod 2024

2023 var et år med udfordringer på den globale scene. Vi har brugt året på at forberede os på 2024 og styrke vores position som en innovativ teknologi virksomhed. Her er et kort tilbageblik på året.

Vi har udviklet vores ekspertise inden for områder som topologi opti-mering og freeform design. Vi har investeret i en ny maskine til bedre kemisk polering og taget vores nye PolyJet farveprinter i brug. Vi deltog i HI messen i september, hvor vi mødte mange af vores kunder og samarbejdspartnere. Det var en stor fornøjelse at se jer alle sammen. Tak for jeres tillid og samarbejde i 2023.
Vi har udvidet vores team med tre nye medarbejdere: Oliver i marts, Alexandru i november og Esben i december. De styrker DAVINCI med deres kompetencer som hhv. maskiningeniør, 3D print tekniker og som vores første designingeniør. Velkommen!

I 2024 vil vi have endnu mere fokus på bæredygtighed, herunder ESG og FN’s verdensmål. Vi vil arbejde tæt sammen med vores søsterselskaber i SP Group for at skabe værdi for vores kunder og samfundet.

Vores mål for 2024 er at videreudvikle vores kompetencer, styrke vores brand og være mere synlig.

Billund, januar 2024

Ole Lykke Jensen