Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Tech Tour 2019 hos DAVINCI


Hvad kan du opleve hos DAVINCI 3D A/S?

“Hos DAVINCI får du indblik i hvordan vi producerer emner ved hjælp af 3D print. Vi råder over 8 forskellige 3D print teknologier og 12 3D printere og har mere end 16 års erfaring indenfor feltet. Vi leverer emner til alle branchesegmenter og til både Danmark og udland. Vi er også jævnligt involveret i kundens konceptfase hvor vi designer og konstruerer 3D parter i en af vores 5 CAD systemer inden emnerne 3D printes og derefter funktionstestes. Du kommer også til at se de højeffektive HP 3D printere som vi forhandler” udtaler Product and Account Manager Søren Ølholm Larsen

En anderledes teknologimesse

Tech Tour er en anderledes teknologimesse, hvor fire high-tech virksomheder fra Billund holder åbent hus på samme dag. På dagen kan du opleve det nyeste inden for udvikling, fremstilling og kvalitetskontrol. Du kan tilmelde dig via linket nederst på siden.

Du får indblik i:

· Engineering, herunder 3D konstruktion, styrkeberegning og simulering
· 3D printprocesser og materialer
· Værktøjskonstruktion og -fremstilling
· Sprøjtestøbning og plastforarbejdning
· Stanseproduktion
· 3D scanning og måleteknik
· Automatiseret kvalitetskontrol

Hvem er målgruppen?

Alle erhvervsfolk, der er interesserede i at få et kig bag facaden på fire spændende virksomheder og som vil opleve nyheder, højteknologi og avancerede processer i et dynamisk samarbejde.

Hvor lang tid skal jeg bruge?

Dørene er åbne fra 9.00-16.00, og du kan komme på det tidspunkt og i det tidsrum, der passer dig bedst. Arrangementet er gratis og der bliver serveret frokost og forfriskninger i løbet af dagen.

Tilmelding

Tilmeld dig her:  http://techtour-billund.dk/tilmelding/

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere