Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Ny 3D print tekniker hos DAVINCI 3D A/S

Dennis Gammelgaard Hansen

Vi vil hermed officielt byde vores nye 3D print tekniker varmt velkommen. Dennis Gammelgaard Hansen starter i dag den 1 april 2019. Dennis er 26 år og bor i Vejle. Han er uddannet værktøjsmager og derefter er han uddannet værktøjstekniker. Han kommer fra en stilling som kvalitets- og måletekniker ved HN Group, hvor han de sidste 2 år har haft ansvaret for 3D scanning ved HN Group. Han har derfor stor erfaring med 3D scanning på GOM scanner leveret af Zebicon. Før dette arbejdede han i HN Group med konstruktion og fremstilling af værktøjer og har derfor erfaring i 3D konstruktion i NX. Han kom til HN Group for ca. 10 år siden. Dennis skal arbejde som 3D Print tekniker ved DAVINCI, hvor han kommer til at beskæftige sig med alle vores 3D print teknologier helt fra: reparation af filer, forberedelse af byg, klargøring og rensning af maskiner, sætte byg over, rensning af emner, efterbehandling af emner (slibning, indfarvning, maling, limning osv.), opmåling og forsendelse af emner. Desuden skal Dennis også konstruere. Vi tror at Dennis får en god indgang i virksomheden og at han bliver en ekstra kapacitet til gavn for vores nuværende- og nye kunder, samt øvrige medarbejdere.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere