Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Teknisk designer til vores udviklingsafdeling i Billund

Som vores nye medarbejder kommer du til at arbejde og indgå i udviklingsteams med udviklingsprojekter hovedsageligt indenfor maskinkonstruktion. Du vil, som udgangspunkt, have base i Billund, men der vil også være tale om udstationering hos kunder alt afhængig af projektet.

Stillingen omfatter:

 • Udarbejdelse af tegninger
 • Udarbejdelse af delkonstruktioner
 • Teamcenter funktioner
 • Vedligeholdelse af data i ERP systemer
 • Udarbejdelse af arbejdstegninger og dokumentation

Kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du er teknisk designer eller tilsvarende med relevant erfaring, gerne med erfaring i Siemens NX eller Inventor og en baggrund indenfor maskin-, vind- eller offshore branchen.

Du har:

 • Analytiske og innovative evner
 • God mekanisk forståelse
 • 2 års relevant praktisk erfaring som teknisk designer
 • erfaring med 3D konstruktion
 • evt. erfaring med SAP
 • Gode evner til at gennemskue tekniske problemstillinger

Du er selvkørende, udadvendt og besidder et højt energiniveau og fagligt niveau. Du er serviceminded, struktureret, handlekraftig og idérig og behersker engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder:

Et attraktivt og uformelt arbejdsmiljø med masser af udfordringer og muligheder for personlig og faglig udvikling i et internationalt miljø, hvor godt humør og en sjov hverdag vægtes højt. Du vil gennem en proaktiv indsat få stor indflydelse på firmaets og din egen fremtid. Der er tale om et selvstændigt, ansvarsfuldt og udfordrende job, i en virksomhed i stærk vækst og med et betydeligt potentiale.
Der er gode personaleforhold såsom frokostordning, en velfungerende personaleforening, attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, fri telefon og betalt bredbånd. DAVINCI development har til huse i moderne og lyse lokaler, hvor kontorfaciliteter og teknisk udstyr er i absolut topklasse.

Hos DAVINCI development arbejder vi med vores værdier, som er: Kunde – og medarbejdertilfredshed, effektivitet, teamwork og engagement.
Hvis du kan genkende dig selv i disse værdier, så er du måske den rette kandidat.

Ansøgning:

Mener du, at ovenstående er noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig snarest.

Send venligst ansøgningen via mail til job@davinci.dk mærket ”Teknisk designer”. Bemærk venligst, at der indkaldes løbende til interviews, hvorfor du bør søge stillingen snarest muligt.

 

Du er meget velkommen til at kontakte Aage Buch på +45 2270 4866 for yderligere information.
[printfriendly]

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere