Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Nye ansigter hos DAVINCI development A/S

Vi har i den seneste tid ansat en række nye kompetente medarbejdere.

Ronnye Dan Larsen – Salgsingeniør med salgsansvaret for distrikt Sjælland. Ronnye er uddannet maskiningeniør fra Odense Teknikum og er en kompetent salgsingeniør med 25 års erfaring inden for teknisk salg og udvikling fra forskellige brancher. Ronnye kommer fra en stilling som ejer og salgsingeniør i Dansk Industri Salg.

 

Michael Danielsen – Mekanisk udviklingsingeniør til afdelingen i Aarhus. Michael kommer fra en stilling som udviklingsingeniør hos Inter Aqua Advance A/S, og uddannet maskiningeniør B.Sc. M. E. fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus. Michael kommer med 8 års bred erfaring inden for mekanisk konstruktion og udvikling bl.a. fra Grundfos, Danfoss og Vestas.

 

Gustav Skaanes – Mekanisk udviklingsingeniør til hovedkontoret i Billund. Gustav kommer fra en stilling som udviklings- kvalitets- og HSE chef hos Contiga Tinglev A/S, og er uddannet bygningsingeniør fra Odense Teknikum. Gustav kommer med en bred erfaring efter 11 år med udvikling, stål- og betonkonstruktion bl.a. fra Mærsk Container Industri A/S og Tinglev Elementfabrik A/S.

 

Nagaraju Komma – FEA specialist til hovedkontoret i Billund. Nagaraju har 9 års erfaring med Finite Element Analysis og har tidligere været ansat som rådgivende ingeniør ved Siemens Wind Power. Nagaraju er uddannet Maskiningeniør, M.Sc. M. E og har arbejdet udførligt inden for styrke- og træthedsberegning, design og konstruktion af stålkonstruktioner, befæstelse og svejsede samlinger.

 

Torben Laursen – Mekanisk udviklingsingeniør til hovedkontoret i Billund. Torben kommer fra en stilling som rådgivende ingeniør og tidligere udviklingsingeniør hos Schur Packaging Systems A/S. Torben er uddannet maskiningeniør M.Sc. M. E. fra Aalborg Universitet, han kommer med en bred erfaring inden for projektledelse, udvikling, mekanisk udvikling og FE analyser indenfor maskin- og stålkonstruktion bl.a. i vindindustrien.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere