Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Hello Monday

Da Hello Monday fik til opgave at udvikle Budweisers nye mobile spillekonsol, valgte de DAVINCI 3D som sparringspartner og 3D print leverandør. Hello Monday er et kreativt firma, der laver digitale idéer, produkter og oplevelser, og har til huse i Aarhus, København og New York.

Opgaven lød på at udvikle en mobil spillekonsol til Bud Light (BL6), som skulle kendes som ”The coolest console ever”. Ideen var, at man skulle tage sin buddy med på en hyggelig tur, finde en væg til at spille sit konsolspil op af og nyde en kold Bud Light.

Hello Monday kom med skitser og designretning på konsollen, hvorefter DAVINCI 3D´s udviklingsingeniører var med inde over og har hjulpet processen i mål med hvad der var fysisk muligt, samt udarbejdelse af 3D CAD-modeller. Efter Hello Monday godkendte sluttegningerne, har DAVINCI 3D printet adskillige mobile spillekonsoller (se billede til venstre).

Det har været en spændende opgave, hvor vi i DAVINCI 3D engageret har deltaget i designprocessen, som sparringspartner fra de tekniske tegninger til færdigprintet konsol.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere