Andre cases

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

“Bæredygtige is” der ikke smelter

Søren Ølholm Larsen, Product and Account Manager, DAVINCI 3D A/S udtaler:

“Vi fik en ordre fra Gram Equipment A/S, hvor vi skulle 3D printe og fremstille 75 stk is der ikke smelter, 9 forskellige slags. Det var en spændende opgave hvor vi fik 3D scannet rigtige is, herved fik vi både de organiske former og farver med i filen, der efterfølgende skulle bruges til 3D print. Vi måtte efterbearbejde emnerne for at få de rette farver og glans frem så isene fremstod naturtro og så lækre, at vi faktisk fik lyst til at tage en bid”

Her er billeder af “is” produktionen hos DAVINCI:

Udtalelse fra Malte Roos, Marketing Coordinator, Gram Equipment A/S:

”Gram Equipment A/S har netop overstået deres største globale messe, ANUGA FoodTec i Køln. Vi forsøger altid at forbinde vores kunders verden og behov med vores produkter. Dette kan være en udfordring, da vores udstyr er til iscreme-branchen og man af naturlige årsager ikke kan udstille isprodukter. Vi havde dog en ambition, om at dette måtte kunne lade sig gøre, og her kom DAVINCI ind i billedet. Kravet var 3D scanning af rigtige isprodukter og herefter 3D printe i gips materiale og farver, i en kvalitet så man selv på tæt afstand kunne tro at det var ægte is. DAVINCI ‘s kompetencer indenfor 3D print og i særdeleshed evnen til en hel unik efterbehandling, gjorde at vi fik knyttet en hel unik forbindelse mellem vores maskiner og kundens produkter, som alle besøgende kunder straks kunne relatere til.

Alle krav fra os blev ikke bare indfriet, men i den grad overgået i kvalitet, og DAVINCI ‘s kreative tilgang til virkelig at komme helt i mål med opgaven var imponerende.”

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere