Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

DAVINCI development søger udviklingsingeniør til plastkonstruktion indenfor medicobranchen til afdelingen i Aarhus

Som vores nye medarbejder kommer du til at arbejde og indgå i udviklingsteams med udviklingsprojekter indenfor områderne konstruktion af apparater og produkter herunder produktionsmodning af emner.
Du vil, som udgangspunkt, have base fra vores kontor i Aarhus, men der vil også være tale om udstationering hos kunder alt afhængig af projektet.

Stillingen omfatter:

 • Udvikling og konstruktion af medicotekniske produkter og plastemner
 • Udvikling af mekanismer
 • Konceptudvikling
 • Produkt og produktionsmodning
 • Dokumentation – herunder tolerancesatte tegninger og evt. styrkeberegning

Kvalifikationer:

Vi forestiller os, at du er maskiningeniør, medicoingeniør eller tilsvarende med erfaring fra udvikling og produktionsmodning af plastemner i medicobranchen. Det vil være en fordel, hvis du yderligere har erfaring med et eller flere områder indenfor konstruktion, udvikling af apparater og produkter.

Du har:

 • Analytiske og innovative evner
 • God mekanisk forståelse
 • Praktisk erfaring med mekanisk udvikling og plast
 • Erfaring med 3D konstruktion
 • Erfaring med sprøjtestøbte emner og evt. værktøjskonstruktion.
 • God evne til at gennemskue komplekse tekniske problemstillinger

Du er udadvendt og besidder et højt fagligt niveau. Er serviceminded, struktureret, handlekraftig og idérig. Du behersker engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder dig:
En fast stilling i et attraktivt og uformelt arbejdsklima med masser af udfordringer og muligheder for personlig og faglig udvikling i et internationalt miljø, hvor godt humør og en sjov hverdag vægtes højt. Du vil gennem en proaktiv indsat få stor indflydelse på firmaets og din egen fremtid. Der er tale om et selvstændigt, ansvarsfuldt og udfordrende job, i en virksomhed i stærk vækst og med et betydeligt potentiale.
Der er gode personaleforhold såsom en velfungerende personaleforening, attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, fri telefon og betalt bredbånd. DAVINCI development har til huse i moderne og lyse lokaler, hvor kontorfaciliteter og teknisk udstyr er i absolut topklasse.

Hos DAVINCI development arbejder vi med vores værdier, som er: Kunde – og medarbejdertilfredshed, effektivitet, teamwork og engagement.
Hvis du kan genkende dig selv i disse værdier, så er du måske den rette kandidat.

 

Ansøgning:
Mener du, at ovenstående er noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig snarest.

Ansøgning til stillingen skal ske via mail til job@davinci.dk mærket ”Udviklingsingeniør plast – Aarhus” – ansøgninger vurderes løbende, derfor er der ikke anført en ansøgningsfrist.

 

Du er meget velkommen til at kontakte Aage Buch på +45 2270 4866 for yderligere information.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere