Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Den 31 oktober havde DAVINCI 3D besøg af studerende fra syv forskellige studieretninger.

Under årets Billund studiedag tech besøgte 400 studerende DAVINCI 3D, Billund Vand og Energi, Billund Aquaculture, Lego, HN Group, Sealing System, Stansomatic og Zebicon fordelt i interessegrupper.

Hos DAVINCI 3D havde vi tre stationer som de studerende kom igennem. Først blev de præsenteret om vores virksomhed, vores visioner, samt en gennemgang af de 8 forskellige 3D print teknologier som vi har i vores maskinpark. Efterfølgerne blev de vist  rundt i vores produktion, hvor de så både de pulverbaserede og de væskebaserede printere. Desuden så de forskellige eksempler på emner, som er printet på de forskellige maskiner. Til slut så de vores renrum, som vi tilbyder serviceydelser fra.

Vi er glad for at se den store interesse for vores virksomhed og vores 3D print produktion. Billund studiedag tech giver os mulighed for at komme tættere på uddannelsesinstitutionerne og de unge mennesker, som bliver fremtidens tekniske specialister.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere