Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

DAVINCI 3D A/S har fået ny salgsansvarlig

Det er 3D print konsulenten Gergana, som er 30 år og bor i Bording ved Ikast. Hun har en bachelor i internationalt salg og markedsføring fra VIA University i Horsens. I hendes seneste job arbejdede hun i Østeuropa med salg af 3D printere og scannere. Hun har bred international erfaring med styring af salgsnetværk af mere end 20 virksomheder i 12 lande indenfor 3D print.

Gergana har de sidste 2 år rådgivet kunder indenfor de forskellige 3D print teknologier og hvilke maskiner der lever op til de specifikke kundekrav. Hos DAVINCI 3D sætter vi stor pris på god rådgivning og vejledning af vores kunder. Vi håber derfor, at i vil tage godt imod Gergana, som skal være med til at støtte både vores og vores kunders udvikling indenfor 3D print på både kort og længere sigt.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere