Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

DAVINCI 3D A/S på Formnext i Frankfurt d. 19, 20. og 21. november.

Formnext er messen hvor verdens nyheder indenfor 3D print præsenteres. Messen dækker hele spekteret indenfor Additive manufacturing fra polymerer til metaller og andre materialer, samt ethvert procestrin fra prototype fremstilling og helt frem til større serieproduktioner af avanceret industrielle komponenter.

Der lancerer de største producenter af maskiner, udstyr og software indenfor 3D print deres nyeste produkter og tjenester. DAVINCI 3D står klar i disse dage til at byde vores nuværende og kommende kunder velkommen. Vi giver gerne en rundvisning på HP-standen for at præsentere nyhederne fra HP.

Hvis du/i er interesseret i at møde os på Formnext, er i velkommen til at kontakte os for at booke et møde. Ring til Gergana på 5127 2163 eller send en mail til gu@davinci.dk

Oplev fremtiden for innovativ produktion under ét tag sammen med DAVINCI 3D A/S

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere