Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Hendes Majestæt Dronning Margrethe besøgte DAVINCI development A/S.

davinci-h-m-dronning-margrete-besoeg_02davinci-h-m-dronning-margrete-besoeg_07Idag besøgte Hendes Majestæt Dronning Margrethe DAVINCI development som en del af det officielle program. Vi er på DAVINCI både beærede og begejstrede for Dronningens interesse for virksomheden, og det var en glæde at vise Majestæten rundt og præsentere både kompetencer indenfor udvikling og konstruktion samt 3D print teknologi.

Det var en stor ære og en unik mulighed, at få lov at præsentere DAVINCIs kompetencer og faciliteter for H.M. Dronning Margrethe. Og det var en fornøjelse at høre hvad Hendes Majestæt havde at sige.” siger adm. direktør Ole Lykke Jensen.
Dronningen viste stor interesse for udviklingen af prototyper og spurgte ind til maskinernes funktioner og medarbejdernes uddannelsesmæssige baggrund.

[wonderplugin_carousel id=”17″]

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere