HP 3D PRINTERE

DAVINCI sælger verdens første produktionsklare HP 3D printer system – HP Jet Fusion.

Den nye HP MJF (Multi Jet Fusion) 3D Printing Solution er verdens første produktionsklare, kommercielle 3D print system, baseret på en åben platform. Printeren leverer en unik kombination af hastighed og kvalitet, til en pris der ikke er set tidligere. HP MJF 3D Printing Solution producerer emner af højeste kvalitet, og op til 10 gange hurtigere end eksisterende 3D print systemer. Det er på nuværende tidspunkt allerede muligt at opnå besparelser på op til 50%, sammenlignet med SLS teknologien, som i dag er en af de mest anvendte 3D print teknologier.

HP 3D printer giver derfor virksomheder og producenter helt nye metoder til, hvordan de kan designe og levere løsninger til deres kunder.

HP MJF 3D teknologien har mange fordele i forhold til eksisterende teknologier. Med HP MJF 3D teknologien er det muligt, at producere stærkere og mere præcise emner på kortere tid. Besparelsen vil kunne øges i takt med udviklingen af nye materialer, som ikke har været tilgængelige hidtil. Det unikke ved HPs 3D printer er samarbejdet mellem HP og materialeleverandører, via en unik og åben platform. Formålet med samarbejdet er, at materialeleverandører derigennem kan udvikle nye, konkurrencedygtige og certificerede materialer til HP’s 3D printere.

Hvor 3D print hidtil primært har været anvendt til prototyper, skuemodeller og produktion af små seriestørrelser, revolutionerer HP MJF anvendelsesmulighederne for 3D print, i form af størrelsen på produktionsserier, der bliver økonomisk rentable at producere. Samtidigt er det HPs mål, at overtage en stor del af markedet for sprøjtestøbning af små og mellemstore serier.

HPs Multi Jet Fusion 3D teknologi baner vejen for hidtil usete muligheder på materialesiden. Teknologien gør det muligt at udvikle materialer med elektriske egenskaber, forskellige stivheder, transparens, overfladestrukturer, multifarve, samt en kombination af disse egenskaber. Læs mere om teknologien her – klik på “MJF” i menuen