Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Inspirerende og spændende teknologimesse – Tech Tour..

Tech Tour 2013Den 2-3 maj åbnede DAVINCI development og tre samarbejdspartnere dørene for teknologimessen Tech Tour.

Klokken 9 åbnede DAVINCI development, Zebicon, HN Group og Stansomatic dørene for omkring 300 gæster fra industrien og et tilsvarende antal studerende. Gæsterne var kommet fra nær og fjern for at deltage i en dag i teknologiens tegn. Der var på dagen, rig mulighed for at følge en idé fra koncept til færdigt produkt samt opleve alt fra konstruktion og analyse til 3D scanning, 3D print og fremstilling af prototyper.

Der blev udvist stor Interesse for teknologierne og lyttet intenst under rundvisningerne.

DAVINCI development vil gerne sige tak for et par fantastiske dage samt den store interesse, og glæder os til at byde Jer velkommen en anden gang

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere