Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Kom med til en spændende temadag med overskriften “Konkurrencedygtige plastemner”

DAVINCI deltager som oplægsholder på ATV-SEMAPP.DK (Teknologisk Vidensdeling ) temadag med overskriften “Konkurrencedygtige plastemner”
Det bliver en dag i Plast Branchens tegn med spændende oplæg fra de førende i branchen. Søren Andersen fra DAVINCI vil holde oplæg omkring 3D print, hvor kan b.la. kommer omkring produktivitetsvisioner, muligheder og trends i 3D print.

Du kan se programmet og tilmelde dig på nedenstående link- så skynd dig.. Gå ikke glip af denne unikke mulighed.
Se program og tilmeld

3D printet HP prototype
3D printet emne fra DAVINCIs nye HP Multi Jet Fusion printer. DAVINCI tilbyder 3D print af prototyper og produktionsemner på HP MJF teknologien, men er samtidig også forhandler af HP 3D printere med fuld support og service.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere