Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Ny banebrydende 3D print teknologi fra HP

Ny banebrydende 3D print teknologi fra HP

DAVINCI development A/S er dansk forhandler af HP’s nye yderst effektive 3D printer. Med den nye banebrydende teknologi kan man 3D printe både prototyper og færdige produktionsemner i større serier, hurtigere og billigere end nogensinde før. Takket være HP’s 3D Multi Jet Fusion teknologi, er det muligt at 3D printe emner op til 10 gange hurtigere, sammenlignet med traditionelle fremstillingsmetoder.

Vi oplever stor interesse for HP’s nye 3D printer, og har allerede leveret og installeret den første 3D printer hos en dansk kunde.

Knowhow samt komplet setup- og servicepakke

Med et team af HP-certificerede medarbejdere, der står klar til at yde både remote-, og onsite support, tilbyder vi træning, support og fuld service, så kunden får den bedst mulige udnyttelse af 3D printerens muligheder. DAVINCI har mange års erfaring med alle relevante 3D print teknologier, og kan derfor yde en unik, kompetent rådgivning indenfor valg af rette 3D print teknologi, materialevalg og design for manufacturing (DFM).

Er du interesseret i at høre mere om printeren, eller ønsker du at opleve vores installerede 3D printer i Billund, bedes du kontakte Søren Ølholm Larsen (mobil: 51272163, mail: sol@davinci.dk).

3D printet HP prototype
3D printet HP prototype

3D printe HP prototype
3D printet HP prototype

3D printet HP prototype
3D printet HP prototype

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere