Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Flow Simulering anvendt i praksis

Hos DAVINCI har vi stor erfaring med (CFD) Flow Simulering og vi bruger b.la. værktøjerne i SOLIDWORKS til at imødekomme kundernes opgaver.

SOLIDWORKS Flow Simulation (CFD) gør det muligt for ingeniørerne hos DAVINCI development, at simulere væske- og gasstrømninger, varmeoverførsel, samt relaterede kræfter.
For at sikre succes i udviklingsarbejdet hos både kunder og i interne projekter, anvender DAVINCI development CFD værktøjerne til bl.a. at optimere konstruktioner og designs, så tidligt som muligt i udviklingsprocessen.

Kontakt vores salgsafdeling for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med simulerings- og beregningsopgaver.

[staff_box item_width=”3″ list_orderby=”date” list_order=”DESC” style=”style-two” ids=”1870″] [staff_box item_width=”3″ list_orderby=”date” list_order=”DESC” style=”style-two” ids=”7167″] [staff_box item_width=”3″ list_orderby=”date” list_order=”DESC” style=”style-two” ids=”2712″]

Se her hvordan DAVINCI bruger Flow Simulering på DTC projektet.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=2BLyNgf9ycA[/embedyt]

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere