Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Nye ansigter hos DAVINCI development A/S

Vi kan hos DAVINCI igen sige velkommen til nye medarbejdere.

LD_400x400DAVINCI development A/S har per 1. juli 2015 ansat Lars Diederich som mekanisk udviklingsingeniør til afdelingen i Billund. Lars kommer fra en stilling som projektleder hos Alvibra A/S, og uddannet maskiningeniør B.Sc. M. E. fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus. Lars kommer med en bred erfaring efter 17 år med projektledelse, mekanisk konstruktion og udvikling bl.a. fra JEVI A/S, Tetra Pak Hoyer, Gram Equipment og Marimatec A/S.

 

 

BLVDAVINCI development A/S har per 1. juli 2015 ansat Benny Lund Verndal til afdelingen i Billund. Benny kommer fra en stilling som selvstændig hos Lund-Engineering. Benny har 25 års erfaring dels med maskinkonstruktion, piping og procesanlæg fra NNE Pharmaplan, GEA, NIRAS og Union Engineering.

 

 

 

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere