Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Nye ansigter hos DAVINCI development A/S

LL_400x400Vi har per 1. august 2015 ansat Robert Elkjær som Project Manager and R&D Engineer til afdelingen i Skovlunde ved København. Robert kommer fra en stilling som selvstændig konsulent, og er udlært kleinsmed og efterfølgende uddannet maskiningeniør B.Sc. M. E. fra IKT Københavns Teknikum. Robert har mere end 16 års erfaring indenfor projektledelse og produktudvikling af mekaniske komponenter bl.a. fra Oticon A/S, GN Netcom, XO Care og Hardi International.

 

 

LL_400x400Vi  har per 17. august 2015 ansat Lars Lund som mekanisk udviklingsingeniør til afdelingen i Billund. Lars kommer fra en stilling som udviklingsingeniør og har en håndværksmæssig baggrund som værktøjskonstruktør og 25 års erfaring indenfor mekanisk udvikling bl.a. fra LEGO og Siemens Wind Power.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere