Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Nye kollegaer hos DAVINCI

DAVINCI har  sagt velkommen til ny kollegaer.

Martin-Thorlak-Fisker

DAVINCI development A/S har pr. 2. maj ansat Martin Thorlak Fisker som Key Account Manager til vores kontor i Aarhus. Martin er uddannet salgsassistent og har arbejdet med salg i otte år, senest hos PLM Group som Key Account Manager inden for CAD-systemet SolidWorks, PDM og Product Lifecycle Management-løsninger. Martin vil få salgsansvaret for Midt- og Nordjylland.

 

 

 

 

Torben-Melgaard-Eriksen

DAVINCI development A/S har pr. 1. maj 2016 ansat Torben Melgaard Eriksen som mekanisk udviklingsingeniør hos afdelingen i Billund. Torben kommer fra en stilling som FEM Specialist, maskiningeniør hos SH Group A/S i Svendborg. Han er uddannet maskiningeniør B.Sc. M. E fra SDU (Odense Teknikum) og har mere end 25 års erfaring i design og FE i stål -og plastmaterialer fra bl.a. SH Group, TCA Lift, Cabinplant og E. Falck Schmidt.

 

 

 

Vi byder Martin og Torben velkommen hos DAVINCI.

 

 

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere