Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Nye medarbejdere hos DAVINCI development A/S

[icon name=”icon-angle-right”] Thomas Mielec er ansat som projektleder og R&D Engineer. Thomas’ opgave består i at styrke vores projektledelse gennem rådgivning og sparring samt udvikling af løsninger. Thomas har en stærk forståelse for off-shore og vindenergi, og har bl.a. erfaring med konceptudvikling, konstruktion, FEA herunder kompositter. Thomas har også arbejdet med udvikling af nye løsninger og kravspecifikationer samt diverse certificeringer og myndighedsgodkendelser. Thomas er uddannet Skibsingeniør, konstruktion fra DTU og kommer fra en stilling som R&D Manager hos BSI Skylight A/S. Thomas starter 12. august 2014.

[icon name=”icon-angle-right”] Allan Rønnow er ansat som projektleder og R&D Engineer, og bliver en del af projektleder og udviklingsteamet. Allan skal løse opgaver i tæt samarbejde med kunder, udviklere, projektledere og den øvrige organisation. Allan har desuden et praktisk og kreativt mindset, en forkærlighed for lækre løsninger, og kommer fra en stilling som udviklingsingeniør fra rådgivende ingeniørvirksomhed. Allan er uddannet maskintekniker, konstruktion og har bl.a. erfaring med projektstyring, konceptudvikling, konstruktion, mekanismer, produkt- og produktionsmodning, FEA, CE og ATEX mærkning. Allan starter 12. juli 2014.
[printfriendly]

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere