Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

DAVINCI development udvider med afdeling i Aarhus

Hos DAVINCI development har vi gennem længere tid haft et strategisk samarbejde med Aarhus Universitet, Aarhus Universitetshospital og LevOss. Det er blandt andet dette samarbejde, der gør, at vi udvider med endnu en afdeling og rykker ind i det nye innovationshus Navitas på havnen i Aarhus.

Vi ønsker at komme tættere på vores kunder i Aarhusområdet, og på de øvrige deltagere i de forskningsprojekter, vi er del af. Samtidig håber vi på større mulighed for at udbygge forskningssamarbejdet i fremtiden og indlede flere spændende projekter.

Centrum for energi, innovation og uddannelse
Navitas bliver Aarhus’ nye centrum for energi, innovation og uddannelse, og tanken med byggeriet er at skabe et førende videnscenter og innovativt miljø. Udover at huse Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet og Aarhus Maskinmesterskole, udlejes lokaler i bygningen til iværksættere og etablerede virksomheder. Navitas tilbyder desuden fælles mødefaciliteter, hvilket giver DAVINCI større fleksibilitet i forhold til afholdelse af kundemøder andre steder end i Billund.

Indflytning i august 2014
DAVINCIs lokaler i Navitas stod indflytningsklar i starten af august, og udviklingsingeniør og teamleder Mathias Slyngborg fra Billundafdelingen fungerer nu som daglig leder af Aarhus-kontoret. Forventningen er at flere udviklingsingeniører skal ansættes på kontoret i Aarhus, og at der fast skal tilknyttes en ingeniørpraktikant.
[printfriendly]

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere