Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Nyt ansigt hos DAVINCI development A/S

Vi kan hos DAVINCI igen sige velkommen til ny medarbejder i salgsafdelingen.

SW_400x400Steen Wacher starter hos DAVINCI development A/S som Key Account Manager tilknyttet vores Billund-kontor pr. den 01-06-2015 og med salgsansvar for det Vest, Syd- og Sønderjylland.
Steen er salgsuddannet og har i en lang årrække arbejdet succesrigt med salg, senest med salg af CAD-løsninger hos NTI CADcenter.

 

 

Vi byder Steen rigtigt hjerteligt velkommen.

 

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere