Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Omkring 200 studerende på TECHTOUR hos DAVINCI

TECHTOUR 2018 – Virksomhedsevent i Billund kommune.

Tech Tour er et event hvor flere virksomheder i Billund kommune inviterer til åbent hus.

Tech Tour studiedag afholdes i forbindelse med Industriens Uge i Trekantområdet, og er igen i år skabt i samarbejde med den lokale Tech Tour gruppe: HN Group, Zebicon, Stansomatic, DAVINCI 3D, samt Billund Kommune og Billund Erhvervsfremme. I år deltog over 400 studerende i eventet.

DAVINCI havde fornøjelsen af at have 4 grupper på besøg i løbet af dagen den 1. november 2018.

De 4 grupper bestod samlet set af omkring 200 studerende, produktionsteknologer, ingeniørstuderende m.v.

“Besøgene hos DAVINCI bestod i en præsentation af virksomheden og vores kernekompetencer, samt besøg i vores 3D print produktionsfaciliteter” udtaler Product & Account Manager, Søren Ølholm Larsen

“Her ser vi vores R&D Engineer, Camilla, forklare hvordan vores 3D print produktion fungerer”:

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere