Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Robotics vælger innovativ teknologi fra 3D print verdenen

HP Multi Jet Fusion-teknologi hjælper med at udvikle de nødvendige værktøjer til at automatisere montage. Produkterne blev designet på vegne af Continental Spain A/S, hvilket gav 30% kortere udviklingstid og dermed optimering af deres produktion. Ved at bruge HP Multi Jet Fusion teknologien, opnåede man 85% mindre vægt på deres emner og dermed 80% hurtigere produktionstid.

DAVINCI 3D ser potentialet ved brug af 3D print i hele et produkts værdikæde, fra design og produktion, til løbende vedligeholdelse og support. Nogle af de anvendelser teknologien tilbyder, inkluderer konceptuelle modeller, prototyper, værktøj til traditionelle fremstillingsprocesser, færdige produkter, reservedele og mere.

Læs mere om succeshistorien nedenfor:

Robitics succes story-HP

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere