Andre cases

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

Transportabelt fedtsmøresystem for YGS

Effektiv udvikling og konstruktion af fedtsmøresystem

DAVINCIs kunde Your Global Solution (YGS) anmodede DAVINCI om at udvikle et transportabelt fedtsmøresystem. Til opgaven var der en række komplekse tekniske krav, heriblandt højt smøretryk og fedtflow (250 bar og 250 ml/min), automatisk styring af smøreopgaven, kompakt system, lav håndteringsvægt (max. 25kg), samt kort udviklingstid.

Nyudvikling af pumpe
DAVINCI påbegyndte derfor komplet nyudvikling af en pumpe specifikt designet efter de fremsatte krav. I udviklingsfasen blev der samarbejdet med slutbrugere, produktionsmedarbejdere og elstyringseksperter for at sikre at produktet fra første prototype fungerede som ønsket.

I designforløbet var det især styrkekrav og let montage af de forskellige komponenter, der var i fokus. Pumpen blev konstrueret som en stempelpumpe hovedsagligt bestående af aluminiumsdele.

Turn-key løsning
Udover udvikling og 3D konstruktion af smøresystemet, stod DAVINCI også for test af pumpen. Resultatet af projektet for YGS blev et færdigt produkt, der opfylder alle behov, udviklet på en måned.

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere