Andre indlæg

Kontakt

Ole Lykke Jensen
Adm. direktør

TV2 Østjylland på besøg hos DAVINCI

Væv og reservedele fremstillet på 3D printer.

Forskere fra Aarhus Universitet og læger fra Aarhus Universitetshospital har i samarbejde med bl.a. DAVINCI Development udviklet en banebrydende teknologi. Teknologien gør det muligt at fremstille væv og implantater vha. 3D print.

TV2 Østjylland var på besøg hos DAVINCI og har lavet dette spændende indslag omkring projektet

Implantatet fremstilles ved hjælp af nanoteknologi, hvor 3D printeren printer mikroskopisk tynde lag plastik ovenpå hinanden. Derefter indopereres det i patienten.
Materialet kan bl.a. bruges til knæoperationer, hvor det kan erstatte det ødelagte brusk. Det særlige ved materialet er nemlig, at det er selvnedbrydende. En banebrydende teknologi med uendelige muligheder.
[printfriendly]

Konceptudvikling

Ved at være på forkant med 3D-print teknologier og faglig ekspertise ønsker vi at styrke vores kompetenceområder og løbende udvikle processer, hvor den nyeste teknologi bliver udnyttet optimalt således, at vi leverer udover det forventede.

Læs mere

Teknologier

Der findes en række forskellige teknologier til at udføre 3D print. Fælles for alle teknologier er, at der produceres et emne direkte fra en 3D fil i .stl format. STL filer kan genereres fra en 3D CAD part eller fra en 3D scanning.

Læs mere

Bestil prøveemner

Hvis du er i tvivl om, hvordan et 3D printet emne ser ud og føles, sender vi gerne et prøveemne til dig pr. post. Du modtager et par eksempler på 3D printede emner udført i forskelligt materiale og med forskellig teknologi, så du kan vurdere overflade, hårdhed, fleksibilitet m.m.

Læs mere