Andre nyheder

Kontakt

Udviklingsingeniører til maskinkonstruktion søges til vores afdeling i Billund

Som vores nye medarbejder kommer du til at arbejde og indgå i udviklingsteams med udviklingsprojekter indenfor områderne konstruktion af maskiner og procesudstyr. Du vil, som udgangspunkt, have base i Billund, men der vil også være tale om udstationering hos kunder alt afhængig af projektet.

Stillingen omfatter:

  • Konstruktion af maskiner eller procesudstyr
  • Udvikling af mekanismer
  • Evt. konceptudvikling
  • Produkt og produktionsmodning
  • Dokumentation – herunder tolerancesatte tegninger evt. CE mærkning. Evt. svejste konstruktioner eller styrkeberegning

Kvalifikationer:
Vi forestiller os, at du er maskiningeniør eller tilsvarende, gerne med en baggrund indenfor maskin-, vind- eller offshore branchen. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Siemens NX og udvikling af mekanismer.

Du har:

  • Analytiske og innovative evner
  • God mekanisk forståelse
  • Praktisk erfaring med mekanisk udvikling
  • Erfaring med 3D konstruktion
  • God evne til at gennemskue komplekse tekniske problemstillinger

Du er udadvendt og besidder et højt fagligt niveau. Er serviceminded, struktureret, handlekraftig og idérig. Du behersker engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder dig:
Et attraktivt og uformelt arbejdsklima med masser af udfordringer og muligheder for personlig og faglig udvikling i et internationalt miljø, hvor godt humør og en sjov hverdag vægtes højt. Du vil gennem en proaktiv indsat få stor indflydelse på firmaets og din egen fremtid. Der er tale om et selvstændigt, ansvarsfuldt og udfordrende job, i en virksomhed i stærk vækst og med et betydeligt potentiale.
Der er gode personaleforhold såsom frokostordning, en velfungerende personaleforening, attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, fri telefon og betalt bredbånd. DAVINCI development har til huse i moderne og lyse lokaler, hvor kontorfaciliteter og teknisk udstyr er i absolut topklasse.

Hos DAVINCI development arbejder vi med vores værdier, som er: Kunde – og medarbejdertilfredshed, effektivitet, teamwork og engagement.
Hvis du kan genkende dig selv i disse værdier, så er du måske den rette kandidat.

Gagen forhandles individuelt efter kvalifikationerne.

Ansøgning:
Mener du, at ovenstående er noget for dig, så hører vi meget gerne fra dig snarest.
Ansøgning til stillingen skal ske via mail til på job@davinci.dk mærket ”Maskinkonstruktion” – ansøgninger vurderes løbende, derfor er der ikke anført en ansøgningsfrist.

Du er meget velkommen til at kontakte Aage Buch på +45 2270 4866 for yderligere information.

[printfriendly]